В Одесі в ніч на 17 січня горів дитячий майданчик, на якому облаштували атракціони. Про це розповіли у прес-службі ГУ ДСНС Одещини.

Як зазначається, майданчик розташовувався у парку імені Максима Горького, що по вулиці Космонавтів. Повідомлення про пожежу надійшло близько 3:30 ночі.

Прибувши на місце події, пожежні встановили, що горить дитячий атракціон під назвою «Лабіринт», а також гральні атракціони фірми "Colorito".

Локалізувати пожежу, яка охопила територію в 50 квадратних метрів, вдалося до 3:50, а ліквідувати повністю – до 4:02, розповіли у рятувальній службі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У ДСНС додали, що ймовірною причиною пожежі є «необережне поводження з вогнем невстановленою особою».

Власники дитячого майданчика, фірма "Colorito", вже прокоментували подію, звинувативши у навмисному підпалі своїх конкурентів - компанію "Веста", з якою у фірми вже майже півроку триває конфлікт, а також йдуть розбірки в судах.

У "Colorito" зазначають, що на майданчику все обладнання було знеструмлено, а територію зачинено до літнього сезону. Раніше "Весту" звинувачували у спробі рейдерського захвату території грального майданчика.

Нагадаємо, що лісові пожежі продовжують спопеляти Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Також портал Знай.ua писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.