У понеділок, 20 січня, десятки озброєних людей з технікою заполонили Миколаївське шосе, що на Херсонщині.

Спецоперація на Херсонщині, фото: Украина сейчас

Подробиці повідомляють місцеві ЗМІ.

"Озброєних людей помітили на Миколаївському шосе, на трасі біля селища Степанівка, біля Центрального ринку та інших місцях. В рамках відпрацювання зупиняють автомобілі і перевіряють їх на наявність зброї, наркотиків та інших заборонених предметів", - відзначають журналісти.

Херсон заполонили військові з технікою, фото: Украина сейчас

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За повідомленням журналіста Андрія Павловського, СБУ, прокуратура і поліція проводять масштабну спецоперацію з метою затримання злочинного угруповання, яка могла бути причетна до вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Катерина Гандзюк, Уніан
Катерина Гандзюк, Уніан

Місцеві жителі відзначають, що силовики з бронетехнікою перевіряють автомобілі на виїздах з міста і в самому місті.

Нагадаємо, генпрокурор Руслан Рябошапка, попри те, що відмовився прямо говорити про саботаж справи Катерини Гандзюк, заявив, що попередні прокурори не хотіли розслідувати справу херсонської активістки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама Катерини Гандзюк розповіла, якими були останні слова її доньки

Також "Знай.ua" писав, що в Україні пройшли акції до річниці смерті Катерини Гандзюк