В Одесі мати двох дітей загуляла з друзями і залишила малюків одних на добу, чим піддала їхні життя небезпеці. Про це стало відомо з повідомлення патрульної поліції Одеської області, опублікованого на сторінці в Facebook.

Про те, що у квартирі багатоповерхового будинку по вулиці Семінарській закриті діти без нагляду, правоохоронцям повідомили сусіди. У відсутність матері діти кликали на допомогу і плакали. Старша дитина, 10-річний хлопчик, зумів відкрити вікно і спробував вистрибнути з четвертого поверху.

Фото: Патрульна поліція

Поліцейські прибули на місце події і спробували потрапити в квартиру, в якій було чути дитячий плач. Меншій дитині – всього три рочки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після численних спроб поліцейським вдалося додзвонитися до горе-матері. Та прийшла додому в стані алкогольного сп'яніння і відкрила двері квартири.

Антисанітарія та сморід, що панували в приміщенні, вразили поліцейських. В цих умовах перебували діти, надані самі собі.

За фактом невиконання батьківських обов'язків на жінку склали адміністративний протокол. Голова міської служби у справах дітей Юлія Нікандрова зазначила, що дана сім'я тепер перебуває на особливому контролі.

Нагадаємо, раніше у російському місті Миколаївськ-на-Амурі Хабаровського краю горе-мати залишила місячну дитини на балконі в 20-градусний мороз. Через кілька годин немовля померло від переохолодження

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини

Також "Знай.uа" писав, що в 2020 року в Україні почалася медична реформа, які зміни чекають на українців.