В Одесі начальник ізолятора тимчасового тримання при одному з відділень поліції та заступник командира взводу обласного відділу ГУ НП підозрюються у шахрайських діях. Про це розповіли в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Як повідомляється, зазначені особи змовилися з іноземцем про те, щоб обдурити двох українських підприємців. Іноземний громадянин пообіцяв бізнесменам нібито посприяти придбанню польської сільськогосподарської техніки та доставці її на територію України. На покупку техніки він запросив майже 20 тисяч євро.

Фото: ДБР

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак хитрий план обманщика полягав у тому, що він за допомогою українських правоохоронців зімітував своє затримання, під час якого була вилучена вся сума, призначена на купівлю техніки. Гроші всі троє поділили між собою.

Поліція провела розслідування інциденту, і хитрого іноземця затримали по-справжньому. Виявилося, що його розшукує Інтерпол через шахрайські схеми в Польщі. У нього виявили комплект документів на різні імена, набої, гроші та наркотичні речовини.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування напідпитку, пропонував патрульним нестандартний хабар.