В Одесі до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Ранковий дощ вдень піде слабше і до настання вечора припиниться.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 3 лютого вологість повітря в Одесі складе від 62 до 87%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +4 до +12 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Одесі


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 07:16, а захід можна побачити у 17:05.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека.

У давнину була така приказка: "Якщо місяць заскользив, у хмару білий ріг встромив буде добре жито та борошно в сито" - молодий місяць у хмарах вказував на хороший врожай. А ось ясне небо передбачало недорід. Яскраво-червоний захід 3 лютого вказував на морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — на ранню весну.

Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається, плоди будуть чисті та здорові.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.