В Одесі ясна погода протримається зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 4 березня вологість повітря в Одесі складе від 70 до 88%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +7 до +12 градусів.

Погода в Одесі, фото Знай.ua


Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 06:27, а захід можна побачити у 17:49.

4 березня відзначається день пам'яті святителів Архипа, Філімона і його дружини Апфії. У давнину цей день називався Маніяк. З давніх часів ведеться переказ, що у цей день не слід дивитися на падаючі зірки, оскільки це погана прикмета.

Якщо "на Федота сніжний замет – до пізньої трави". Якщо у цей день у лісі зустріти білого зайця – сніг обов'язково ще випаде. А якщо пощастить побачити чайку, значить лід скоро піде. Часто у цей день посилюється вітер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.