В одеській церкві сталася бійка між двома священиками

В Одесі в церкві стався недопустимий випадок. Прямо в храмі ПЦУ побилися священики на очах у вражених людей.Можливою причиною називають те, що священнослужителі не поділили владу в храмі.

Як потім стало зрозуміло, то конфлікт розгорівся між колишнім і новим настоятелем. Попередній настоятель храму не погодився з рішенням нового правлячого архієрея від ПЦУ, який усунув його від керівництва храмом і приходом. В результаті зав'язалася бійка.

Згадується, що напружені відносини між священиками були давно, але тут вони дали волю почуттям і вирішили "домовитися" з застосуванням кулаків. Відео опублікували на YouTube.

У відеоролику не повідомляється, в якому саме храмі сталася бійка, але в коментарях до відео українці вже залишили свої обурені і розгнівані коментарі. Люди зазначають, що "пробито чергове дно", також користувачі говорять, що священики самі є "безбожниками".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше По всій країні заборонили цілуватися зі священиками, а також торкатися ікон

Як повідомляє портал «Знай.ua» Десятки людей "мірялися" яйцями з Бужанським просто посеред вулиці – "У мене явно більше"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові малолітні титушки показали головну "фішку" лихих 90-их, кадри побоїща