У неділю, 15 березня, в Одесі запанує сонячна, але досить прохолодна погода без опадів. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

У цей день температура повітря в Одесі підніметься до 3-8 градусів тепла, а вночі опуститься до 4 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день було у 1972 році, тоді в повітрі зависли 15,7 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1902 році, тоді морози перевалили через 11,2 градуси нижче нуля.

Погода в Україні 15 березня, Укргідрометцентр

Наші предки в цей день присвячували Федоту Киринейскому – священномученику, якого за віру спочатку підсмажили на гратах, а потім вбили в ноги цвяхи. Однак він не загинув, а був укладений у в'язницю, звідки пізніше його звільнили, і він продовжував проповідувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Якщо у цей день теплі вітри дули, то і наступне літо теж буде теплим, але мокрим і дощовим. Якщо холоднішає, відчувається морозець і йде сніг, то попереду холодне неврожайні літо. У тому випадку, якщо на Федота з ранку починалася злива, то все літо буде дощове.

Незважаючи на те, що день Федота може бути морозним, природа вже повертає до справжньої, повноцінної весни.

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.