На трасі під Одесою стався нещасний випадок. Прямо на ходу загорілася маршрутка, в якій знаходилися водій і 8 пасажирів, повідомляє Golos.ua.

Першими про подію дізналися очевидці, які розмістили фото і відео трагедії в соцмережах. Спочатку не було ніяких подробиць аварії, проте потім рятувальники надали офіційну інформацію.

На одеській трасі прямо на ходу загорівся мікроавтобус з пасажирами всередині. Спочатку про подію стали повідомляти очевидці в соцмережах. Вони розмістили відео, проте ніяких подробиць не було.

фото ДСНС

Як повідомили в прес-службі ДСНС Одеській області, 12 березня, на 210-му кілометрі траси Одеса-Рені загорівся пасажирський мікроавтобус, що слідував за маршрутом «Одеса-Ізмаїл».

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Сигнал в Службу порятунку «101» вступив у 15:41. В 16:13 пожежа була ліквідована», — зазначають у відомстві.

Повідомляється, що всі 8 пасажирів і водій вчасно покинули мікроавтобус. На щастя, загиблих і постраждалих немає.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішоходом.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.