В Одесі комунальники влаштували фотосесію в під'їзді одного з житлових будинків, імітуючи активні роботи по дезінфекції приміщень у період епідемії коронавіруса. Про це розповів директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, обман з боку працівників комунальної служби зафіксували камери відеоспостереження. Замість того, щоб провести весь комплекс необхідних заходів, вони обмежилися кількома фото з ганчірками і дезинфікуючим розчином.

Відео псевдообработки в мережі оприлюднили обурені городяни в міських пабликах в соціальних мережах, де воно потрапило на очі директора відповідного департаменту.

Хочу в очередной раз сказать, что мы умеем признавать свои ошибки. Сегодня увидел видео ролик на одном из Одесских пабликов, как «добросовестно» некоторые наши сотрудники занимаются «фото дезинфекцией»... приношу извинения перед жителями города, за подобное поведение наших сотрудников. Уже сейчас выясняем, что это за актеры и завтра проведём детальный «разбор полетов». Уверяю Вас, наказание будет соответствующим, награда найдёт своих героев! В период эпидемии, такие действия не просто халатны, а преступны! Просьба к Одесситам, если Вы наблюдаете что либо подобное, сообщайте напрямую мне в личных сообщениях.

Geplaatst door Dmitry Zheman op Donderdag 26 maart 2020

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Приношу вибачення у мешканців міста за подібну поведінку наших співробітників. Вже зараз з'ясовуємо, що це за «актори», і проведемо детальний «розбір польотів». Запевняю вас, покарання буде суворим. У період епідемії такі дії не просто халатність, а злочинні!», - написав чиновник, додавши, що просить одеситів надалі повідомляти йому прямо про подібній поведінці комунальників.

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

«Знай.uа» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".