Карантин почали послаблювати, а разом з ним почали відкриватися і різні заклади. Одночасно з цим почалися і досить дивні речі. Наприклад, інцидент в нічному Park Residence, куди відвідувачі принесли, м'яко кажучи, незвичайну тварину. Після першої вечірки в цьому закладі почали масово з'являтися фотографії відвідувачів з маленьким левеням.


Левеня на фото виглядає, м'яко кажучи, нещасним. Бідна тварина потрапила в абсолютно дивну і незрозумілу для себе обстановку, з гучною музикою, різкими запахами духів і алкоголю.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тут не всякій людині буде комфортно, що вже говорити про бідну тварину? Не кажучи вже про те, що його вирвали зі звичного середовища проживання. В Україні не водяться леви, так і зоопарки давно не звітували про народження маленьких левенят.Сам Park Residence не має ніякого відношення до події. Левеня приніс один з відвідувачів закладу, щоб привернути увагу до власної персони. Зрозуміло, почуття самого тварини при цьому абсолютно нікого не цікавили, як і тоді, коли його забрали з рідного середовища.

Нагадаємо, Ніяких 40 кішок: вчені назвали переваги самотності.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 вражаючих котів-рекордсменів.

Також Знай.ua писав, Головні відмінності кішок і собак (фото).