Апеляційний суд підтримав звільнення Ройтбурда з посади директора Одеського художнього музею.

Про це повідомляє видання "Думська".

Так, стало відомо, що одеський апеляційний суд підтримав звільнення Ройтбурда з посади директора музею. Суд визнав, що призначення Ройтбурда було законним, однак директор допустив порушення під час роботи. Суд стверджує, що директор проводив концерти в музеї і не пускав до фондів членів робочої групи, які прийшли з перевіркою.

На думку суддів апеляційного суду, хоча контракт з Ройтбурдом укладала Одеська обласна державна адміністрація, в Одеської обласної ради були повноваження його розірвати.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Наголошується, що постанова не підлягає оскарженню в касаційному порядку, крім ряду випадків, передбачених ст. 389 Цивільного кодексу.

"Ви, звичайно, будете сміятися, але ці дивовижні люди знову мене звільнили. Боротьба триває. Завтра почнемо рефлексувати. Я сподіваюся, в Україні, крім дивних судових рішень, ще діють закони з великої літери", – так Ройтбурд прокоментував судове рішення в Facebook.

Зазначимо, що Ройтбурд очолив Одеський художній музей у березні 2018 року. З ним підписали контракт на п'ять років.

вы конечно будете смеяться но эти удивительные люди опять меня уволили боротьба триває завтра начнем...

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door Олександр Ройтбурд op Maandag 1 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елітна нерухомість і поїздка в Оман за рахунок дружини — Зеленський оприлюднив податкову декларацію.

Як повідомляв портал Знай.іа Богдан виявився "олігархом" – стан екс-голови Офісу президента вразять навіть Коломойського.

Також Знай.іа писав, що Герус консультується з юристами, як не вказувати борги в декларації – листування.