Про це пишуть Известия.

Пізно вночі ряд одеських телеграм каналів повідомив про те, що міська виборча комісія прийняла рішення мало не вручну вписати екс-нардепа Дмитра Голубова кандидатом в мери, а також повернути в список до міської ради кандидатів від політичної партії «Наш край».

Примітно, що 7 жовтня міськвиборчком прийняв постанову Про затвердження тексту виборчих бюлетенів. У списку кандидатів на посаду Одеського міського голови у вже надрукованих видавництвом «Чорномор'я» бюлетенях значиться 23 прізвища кандидатів. Дмитра Голубова серед них немає, втім, як і представників партії «Наш край».

Слід зазначити, що Дмитро Голубов, а також міська організація політсили «Наш край» були зняті з виборчих перегонів за рішенням суду. Нагадаємо, 2 жовтня в Одеському окружному суді розглядалася справа щодо неправомірних дій членів Одеської міської територіальної виборчої комісії щодо кандидата на пост Одеського міського голови Дмитра Голубова. На підставі запропонованих суду документів стало відомо, що тервиборчком в порушення виборчого права зареєстрував Дмитра Голубова кандидатом. Як виявилося, Дмитро Голубов вніс необхідну заставу за участь у виборчих перегонах від імені Одеської міської організації Політичної Партії «Блок Дмитра Голубова», але за фактом проходження зазначених грошей відбувалося шляхом внесення коштів сторонньою особою – Палпатіном Дмитром Вікторовичем.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

І ось нове грубе порушення міської виборчої комісії, яке ставить під сумнів можливість проведення виборів в Одесі. Адже при такому самовільному застосуванні закону Про вибори, міськвиборчком можуть розпустити, а його членів відправити на лаву підсудних.