Стало відомо про те, що помер відомий український письменник-сатирик Михайло Жванецький. Йому було 86 років.

Таким чином, повідомляється, що про його смерть повідомив представник чоловіка Олег Сташкевич. На момент смерті Михайлу Жванецькому було 86 років.

Михайло Жванецький, фото: кадр з відео
Михайло Жванецький, фото: кадр з відео

При цьому, варто відзначити, що всього за місяць до смерті він прийняв рішення, що йому пора закінчувати з концертною діяльністю.

Тоді в його представництві сказали, що артистам завжди потрібно мати мужність піти зі сцени вчасно.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На початку року з'явилися чутки, що у Михайла Жванецького виявили онкологічне захворювання, і це могло стати причиною раптової смерті. Але, сам письменник до останнього заперечував наявність хвороби, лише говорив, що неважливо себе почуває.

Нагадавши, Михайло Жванецький відмовився від нагороди Путіна. Відомий сатирик Михайло Жванецький відмовився прийти в Катерининський зал Кремля. Там йому повинні були вручити державну нагороду-орден "За заслуги перед Вітчизною" III ступеня.

Як повідомляв портал Знай.иа Одеський сатирик Михайло Жванецький підтримав Зеленського.

Сатирик привітав рішення Зеленського балотуватися на пост президента України і підкреслив, що ця людина молода і розумна, і він набагато краще старих комодів.

Також Знай.иа писав, оповідання Михайла Жванецького лягли в основу телесеріалу "Одеський пароплав».

Режисер" ліквідації "Сергій Урсуляк зняв новий комедійний телесеріал під назвою" Одеський пароплав", події якого, за сценарієм, відбуваються в Одесі, хоча насправді багатосерійну стрічку зняли на кіностудії в Москві і на території анексованого Криму.