З 25 листопада Держекоінспекція проводить перевірку ТОВ «Інститут морської аквакультури», який звинувачують у незаконному вилові кефалі в національному природному парку НПП «Тузлівські лимани», що в Одеській області.

Про це повідомляється на офіційному сайті Державної екологічної інспекції України.

Голова ДЕІ Андрій Мальований зазначив, що перевірку почали на підставі звернень громадян.

«ДЕІ в Одеській області отримала близько 15 звернень від громадян про облаштування пасток для вилову кефалі під час їх сезонної міграції, що заборонено екологічним законодавством. У незаконному вилові звинувачують ТОВ «Інститут морської аквакультури», який нібито встановив споруду за відсутності документів щодо проходження процедури оціники впливу на довкілля», - розповів Андрій Мальований.

Перевірка підприємства Держекоінспекцією триватиме до 8 грудня. Голова ДЕІ пообіцяв повідомити про результати після завершення позапланового заходу контролю.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще