У ніч перед Різдвом, 24 грудня, голова Київського районного суду Одеси Сергій Чванкін запросив усіх суддів міста та представників Державної судової та виконавчої влади до розкішного банкетного будинку «Ренесанс» (Люстдорфська дорога, 172) на самопрезентацію.

Про це пише Антикор.

Відомий своїми корупційними скандалами суддя Чванкін оголосить себе коханого, як нового лідера судової спільноти Одещини.

Чим цікавий вибір "Ренесансу" - це самий помпезний банкетний зал Одеси точно, якщо не всієї України. І, напевно, за випадковим збігом, він знаходиться на території Київського району Одеси, який «обслуговує» Чванкін!

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

З джерел, близьких до судді, він вже, по» величезному секрету«, повідомив своєму» ближньому колу", що він користується" заступництвом «на самому верху, і що його кандидатуру підтримує заступник офісу Президента - Смирнов Андрій Олександрович і сам Глава офісу Президента - Єрмак Андрій Борисович, яким він передає» винагороду " за недоторканність і просування на більш високі адміністративні посади. Також Сергій Анатолійович не приховує, що має підтримку в СБУ, МВС, ВРП та Раді суддів України.

Складається враження, що таке хвастощі не є плодом уяви судді. Згадаймо шикарний особняк судді в центрі Одеси, записаний на тещу-вчительку, і безкарно канув у лету скандал з хабарами, скандал з "кришуванням" незаконної забудови "Південної Пальміри", інцидент з нападами на журналістів і те, як він, користуючись службовим становищем, намагався давити на незалежні ЗМІ, які писали статті про нього, які не відповідають бажанням Чванкіна. І про штучно створений прецедент з перенесенням юридичної адреси СУ ГУ НП в Одеській області-використовуючи свої корупційні зв'язки з метою особистого збагачення і збільшення "авторитету", Сергій Анатолійович домігся перенесення юридичної адреси СУ ГУ НП в Одеській області в Київський район м.Одеси, при цьому фактічекскі слідче управління так і знаходиться за адресою - м. Одеса, проспект Шевченка, 8г (Приморський район м. Одеси).

Тепер слідчими суддями саме Київського районного суду м. Одеси розглядаються клопотання поліції по найбільш "цікавим" справах - "смотрящій" за цим процесом від суду призначена одіозна суддя Федулєєва ю.а. наслідки цієї "спайки" поліції і суддів, яка виразилася в необґрунтованих обшуках і арешти, відбору власності відчули на собі багато бізнесменів Одещини. Але, це тема інших наших розслідувань.

З останнього-замість покарань послідували нагородження: Указом Президента України №425/2020 до Дня Юриста керівнику апарату Київського районного суду м.Одеси Федак Світлані Іванівні присвоєно звання "Заслужений юрист України" (єдиною зі співробітників апарату судів на всій Україні); Рада суддів України 02 грудня 2020 року прийняла приголомшуюче рішення №70, згідно з яким нагородила Почесною грамотою Ради суддів України юридичну особу - Київський районний суд м. Одеси (чи варто згадувати ще і ще раз - єдиний випадок в Україні).

Для одеських ЗМІ та телеканалів самопрезентація судді Чванкіна - відмінний інфопривід, адже ввечері 24 грудня в «Ренесансі» буде вся суддівська богема не тільки Одеси.

До речі, на корумпованість судді до Вищої ради правосуддя і ВККСУ надходять щороку багато скарг, але поки він залишається безкарним. Залишається остання надія на президента, який обіцяв перезавантаження судової системи. Володимиру Зеленському журналісти під час його рекордного 14-годинного марафону з представниками ЗМІ теж передали документи про неналежну діяльність судді Чванкіна. Також вони є і в ДБР.