Верховна Рада України розгляне законопроект про блокування українських телеканалів. На розгляд його внесли депутати партії "Блок Петра Порошенка".

Про це пише NewsNetwork.

Народні депутати пропонують блокувати телеканали, які пропагують тероризм.

"Розширюється поняття тероризму. Це поняття настільки стає розмитим, що підтримкою тероризму і висвітлення терористичної діяльності в позитивному ключі може вважатися будь-яка згадка в українських телеканалах про терористичні організації", - повідомила нардеп Ольга Червакова.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Свою відповідь на це надали також у Євросоюзі. Італійський політик, представник ЄС з питань зовнішньої політики Федеріка Могеріні заявила, що кожна держава повинна дбати про національну безпеку. Однак усі дію повинні не суперечити чинному законодавству.

Нагадаємо, що українці організували акцію протесту ще в одній країні, вони вимагають посилення санкцій проти Росії через агресивну політику.

Також, "Знай.ua" писав, що представники української діаспори провели акцію на підтримку моряків Військово-морських сил ЗСУ, які були взяті в полон 25 листопада Федеральною службою безпеки Російської Федерації у Керченській протоці.

"Знай.ua" писав, що в Україні почнуть штрафувати за зарплату "в конверті" – адже нашій "бідній і нещасній" державі потрібно обов'язково знати, коли і скільки отримує кожна людина.