Актора, продюсера студії "Квартал 95" та кандидата в президенти України Володимира Зеленського охороняють люди, які працюють на українського олігарха Ігоря Коломойського. Вони супроводжували його під час сутички з активістами у Львові.
Про це заявив журналіст Михайло Ткач на особистій сторінці у соціальних мережах.
"Багаторічний особистий охоронець Ігоря Коломойського в Україні тепер, схоже, став охоронцем кандидата в президенти Володимира Зеленського", - заявив журналіст Ткач.

Для підтвердження даної інформації журналіст додав фотознімки охоронця, який був поруч із Зеленським на зустрічі з ветеранами АТО і активістами у Львові. На фото видно, що цей же охоронець супроводжував Коломойського.

У п’ятницю, 8 лютого, Зеленський і його команда прибули до Львова в рамках всеукраїнського туру “Вечірнього кварталу”. Однак, на вході до палацу культури, де мав проходити виступ, їх зустріли кілька десятків молодих людей. Вони пікетували виступ.

Активісти обрушилися на Володимира Зеленського з нецензурною лайкою, а в руках у них були плакати з образливими написами. За словами очевидців, натовп оточив Зеленського і артистів "95-го кварталу" щільним кільцем, не даючи їм пройти до будівлі. З одним з особливо затятих протестуючих Володимир Зеленський навіть вступив у перепалку.

Нагадаємо, що колишній соратний Коломойського Борис Філатов зробив несподівану заяву про Зеленського: країну чекають величезні потрясіння.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", під час зйомок "Слуги народу" Володимир Зеленський репетирував свою інавгурацію.

Також "Знай.ua" писав, на Зеленського готують масовану атаку, Дубинський розкрив підступні плани депутатів БПП. Дубинський на доказ своїх слів додав фото переписки нібито між депутатом БПП Антонищаком (партнером Кривецького) і прес-секретарем Порошенка Цеголко: