Як виявилося, чинний президент України Петро Порошенко допомагав пораненим на Євромайдані.

Євромайдан
Євромайдан

Про це стало відомо із опублікованого відео тих подій на Youtube-каналі "Алекс N".

Події на відео відбуваються зранку 18 лютого 2014 року в Маріїнському парку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У ролику чутно постріли, навколо пораненого зібралися люди, зокрема, серед их можна помітити і самого Порошенка. Він говорив із пораненим і пропонував, аби його поклали на щит і винесли до безпечного місця.

Напередодні Порошенко заявив, що особисто виносив поранених з Маріїнського парку 18 лютого 2014 року.

Нагадаємо, у мережу потрапив аудіофайл розмови між двома чоловіками, голоси яких ймовірно можуть мати схожість із голосами керівника Національної комісії з цінних паперів Тимура Хромаєва та президента України Петра Порошенка.

Останній зателефонував чоловіку із голосом ніби Хромаєва через обурення його постом у Facebook про "недостатність реформ у банківському секторі країни", повідомляє "24 канал".

"...повний аудіо-файл, де голос, схожий на Порошенко, запитує у голосу, схожого на Хромаєва - "де тобі ще, б**дь, реформ, не вистачає?". Цінність даного аудіо в тому, що воно демонструє нам всім, чим займається президент воюючої країни зі зруйнованою економікою: сидить і шукає, хто його наважився покритикувати", - прокоментував почуте у Facebook журналіст Олександр Дубинський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, звинувачення з боку лідера партії "Батьківщина", кандидата в президенти Юлії Тимошенко в порушенні виборчого законодавства у виборчому штабі кандидата в президенти України, чинного глави держави Петра Порошенка відкинули, передає "ХВИЛЯ".

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Спікер виборчого штабу П. Порошенка Олег Медведєв у вівторок на брифінгу в Києві заявив наступне:

"Ми категорично відкидаємо будь-які звинувачення".

Також Знай.ua писав про те, що на кандидата від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського звернули увагу за кордоном.