Відомий журналіст Юрій Романенко розповів про податок на виведений капітал, який хоче ввести Петро Порошенко. Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook.

Він наголосив, що закони, що пропонує Порошенко "нічого, крім срача не приносять".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Петро Олексійович у Львові розповідає, як важливо ввести податок на виведений капітал. Тільки от яка біда, на наступному тижні президент з коаліцією проштовхнуть закон про мову, який нічого крім нової хвилі срача в суспільстві не виведе, а ось голосів на ННвК у коаліції ніяк не набереться. І вже більше року ПОП розповідає, який це важливий закон, а голосів все немає і немає. А ще підписав меморандум з МВФ, які ННвК фактично забороняє. Як кажуть, спизд@в і не почервонів", - написав журналіст.

І не почервонів Петр Алексеевич во Львове рассказывает, как важно ввести налог на выведенный капитал. Только вот ведь...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zaterdag 23 februari 2019

Раніше ми писали, що відомий український журналіст Юрій Романенко розповів, що буде, якщо в країні не поліпшиться бізнес-атмосфера. Про наслідки журналіст наисав у своєму Facebook.

Так, Романенко зауважив, що у разі, якщо в країні ліквідують ФОП третьої групи, всі підприємці поїдуть з України.

Раніше ми писали, що ні для кого не секрет, що українці все частіше їдуть за кордон на заробітки. Пов'язано це з тим, що за бугром краще умови праці і, відповідно, гідна оплата.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Також ми писали, що команда Зеленського іронічно висміяла сучасних політиків в новому відео. Так, під гарячу руку потрапили президент Петро Порошенко, кандидатка Юлія Тимошенко і мер Києва Віталій Кличко. Іронічне відео з'явилося в Instagram.

У відео Зеленський в ролі судді шоу "Розсміши президента" слухає передвиборчі обіцянки політиків і сміється над ними. Очевидно, фраза Порошенко "я - людина, який не вміє брехати" здається Зеленському абсурдною. Також розсмішила Зеленського обіцянка Тимошенко "знизити в два рази тарифи на газ для українців".

Нагадаємо, експерт назвав 5 причин зростання рейтингу "смішного" кандидата Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність

Знай.uа писав, кримінальні авторитети погрожують зірвати вибори.