Кандадат у президенти Володимир Зеленський розповів, що для нього означає капіталізація України.

Відповідний аудіоподкаст з'явився у соцмережах на офіційних сторінках команди Зеленського.

"WOW! Ми запускаємо нову рубрику "Аудіоподкасти з Володимиром Зеленським", - підписали допис.

Аудіо, яке розмістили в соцмережах - уривок з інтерв'ю Володимира Зеленського для журналіста Дмитра Гордона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Капіталізація нашої країни - це, перш за все, люди. Я дуже хочу (в нас є такий вираз), щоб україні "трішечки запливли жирком", щоб тема "на чорний день" трішки відійшла. Потім, щоб вся субкультура бідності видалилася", - заявив "смішний кандидат".

Журналіст, письменник Дмитро Гордон та гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський
Журналіст, письменник Дмитро Гордон та гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський

Зеленськи також додав, що хотів би, аби влада вкладала в українців. Зокрема, у молодь. Він також сказав, що потрібно, аби українські заробітчани повернулися в Україну.

"Хотілося б переговорити з товаришами з великого бізнесу... Я переконаний, що не можуть крупні олігархи впливати на політику країни. Не можуть вони мати своїх депутатів. Про це потрібно домовлятися", - сказав Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Раніше шоумен повідомляв, що якщо стане президентом, то не закриє розслідування проти олігархів, зокрема Коломойського.

"Якщо хтось щось вкрав і це доведено правоохоронними органами, він змушений це повернути. Ніхто ніякі розслідування закривати не буде", — сказав Зеленський.

Він також додав, що не є "іграшкою" олігарха. На його думку, це говорять ЗМІ, які належать іншим групам.

Нагадаємо, що Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування серед потенційного електорату стосовного того, за кого б вони голосували, якби вибори проводилися в середині лютого. Як виявилося, лідерство у списках вкотре отримав кандидат від "Слуги народу" Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чи може Зеленський виграти вибори: експерт проаналізував реальні шанси "смішного кандидата". "Він розбурхав море, але ризикує потонути".

Також "Знай.ua" писав про те, що нещодавно на офіційній сторінці гумористичної студії "Квартал 95" в Facebook був опублікований новий фрагмент з третьої частини серіалу "Слуга Народу".