Шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський відзначається своєрідною тактикою проведення передвиборчої кампанії та агітації. Так, цього разу штаб Зеленського замовив виготовлення рекламних бордів, які розміщуватимуть поряд з вже існуючими бордами інших кандидатів. На них будуть написи: "І це я!", "І це Володимир Зеленський".

Про це повідомляє видання "Страна.ua".

Одне з рекламних агенств України заявило, що таких агітаційних бордів планують виготовити близько 2 тисяч і розмістити по всій країні. У мережі показали їх макети.

На макетах видно, що борд "І це я!" з фотографією Зеленського може бути розміщений праворуч від реклами Юлії Тимошенко з гаслом "Зміни, яких всі чекають" або Петра Порошенка "Президент один!". А праворуч від борда Анатолія Гриценка "Чесний президент буде служити людям!" може бути розміщена реклама "І це Володимир Зеленський".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського запустила офіційний сайт.

Про це повідомляють у соцмережах на офіційних сторінках команди "смішного кандидата".

"Найкрутіше те, що тепер ви маєте легкий доступ до будь-якої інформації, яка вас цікавить: від адрес Зе!офісів, брендування, офіційних хештегів до блогу та всіх важливих посилань.
Усі найактуальніші новини згруповані і доступні 24/7", - йдеться в повідомленні.

На сайті є такі розділи: "Команда мрії", "Стати частиною команди", "Стати спостерігачем", "Зе!офіси", "Блог", "Питанн/Відповіді", "Програма", "Про Зеленського", "Команда", "Активності", "Завантажити та підтримати". Також на сайті зібрані усі відео Зеленського у форматі VLOG.

Нагадаємо, що народний артист Станіслав Боклан , відомий за роллю у серіалі "Слуга народу", став на захист Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чи може Зеленський виграти вибори: експерт проаналізував реальні шанси "смішного кандидата". "Він розбурхав море, але ризикує потонути".

Також "Знай.ua" писав про те, що нещодавно на офіційній сторінці гумористичної студії "Квартал 95" в Facebook був опублікований новий фрагмент з третьої частини серіалу "Слуга Народу".