В Тернополі депутат побив співробітника правоохоронних органів. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Обвинувачений розповідає, що ще три роки тому він прийшов з друзями у дискобар "Аква", щоб відпочити. Компанія замовила кавові напої і по п'ятдесят грамів коньяку. Депутат зазначає, що йому не сподобався запах алкоголю. Він подумав, що він "палений" і викликав наряд поліції.

Повідомляється, коли співробітники правоохоронних органів прибули на місце події, відразу почали опитування свідків. У цей час депутат у стані алкогольного сп'яніння почав знімати все, що відбувається на відео, а також світив ліхтариком в очі поліцейського.

Далі і зав'язалася бійка. Співробітник правоохоронних органів попросив Гринюка не вести себе подібним чином, а останній за таке зауваження вдарив поліцейського по обличчю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Під час засідання суду, депутат Гринюк повністю заперечує свою провину і наполягає на тому, що це були неправомірні дії з боку правоохоронців. Мовляв, це поліцейський вихопив у нього з рук мобільний пристрій і вдарив у живіт.

Тим не менше це легко спростувати. Так як після інциденту, поліцейський звернувся за медичною допомогою до фахівців.

Уточнюється, що суд визнав депутата Гринюка винним у скоєнні злочину і засудив його до трьох років і шести місяців позбавлення волі. Більше того, суд зобов'язав обвинуваченого виплатити 3 407 гривень за матеріальний збиток і ще 20 000 гривень за моральну шкоду.

Нагадаємо, Зайцевій та Дронову оголосили вирок. Винуватцям страшної аварії в Харкові загрожує десять років позбавлення волі. Незважаючи на прохання захисників обвинувачених пом'якшити строк або визнати невинним, суд дав максимальний термін.

Як раніше повідомляв Знай.uа, особистого адвоката президента Сполучених Штатів Америки засудили до трьох років позбавлення волі.

Знай.uа писав, суддя Зайцевої виправдав звинувачену у вбивстві молодого хлопця. Для того, щоб винести звинувачувальний вирок не вистачило фактів, що підтверджують вчинення злочину.