Кандидат у президенти Анатолій Гриценко розповів, кого бачить на посаді прем'єр-міністра в разі своєї перемоги, про що політик заявив на своїй сторінці в Facebook.

«Мене часто запитували, кого на посаді президента України я хотів би бачити прем'єр-міністром України. Відповідаю, це Андрій Іванович Садовий», — зазначив він. Більш того, Гриценко розповів, чому бачить на такій важливій посаді саме Садового.

«Я впевнений, що ця людина зробить гідну справу. Тепер вже в загальнодержавному масштабі. Він знає економіку, соціальну сферу, знає, що болить у людей. У нас не буде конфлікту між президентською та урядовою вертикаллю. Ми отримаємо більшість у парламенті», — підкреслив він.

Анатолій Гриценко

За словами Гриценка, «уряд буде сформовано і це буде відповідальна політика. Ми зробимо цю важку справу!».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомлялося раніше, за умови виходу Анатолія Гриценка у другий тур виборів, він перемагає і Петра Порошенка, і Юлію Тимошенко. Такі дані отримані в ході соціологічного дослідження, проведеного Центром соціального інжинірингу «Ранд».

Так, у разі виходу в другий тур Анатолія Гриценка і Юлії Тимошенко, лідер «Громадянської позиції» виграє у Тимошенко з розривом у 10%. Якщо ж у другий тур виходять Гриценко і Порошенко, то чинний президент поступається Гриценко з різницею в 11,5%.

Андрій Садовий

Експерт-соціолог Сергій Дем'янов зазначив, що вихід Анатолія Гриценка у четвірку лідерів пояснюється підтримкою в суспільстві процесу об'єднання проукраїнських демократичних сил.

В ході соціологічного дослідження, проведеного 7-16 березня, було опитано 1800 респондентів. Статистична похибка вибірки — не більше 2,5%.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Анатолій Гриценко звернувся до свого опонента Володимира Зеленського і запропонував йому провести передвиборні дебати. Основною причиною він назвав потребу в обговоренні ключових проблем українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": підлеглі Гриценко називають його ерудованим і вимогливим керівником, і разом з тим відзначають, що з початком виборчої кампанії він став дещо м'якше, в неформальній обстановці намагається бути компанійським.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно Гриценко шокував українців повідомленням про те, що підвищення пенсійного віку неминуче, якщо економіка буде розвиватися у тому ж напрямку, що і зараз.