Змови у президента США Дональда Трампа з Кремлем під час виборчої компанії не було. У всякому разі, так вважає специрокурор Роберт Мюллер, передає служба Бі-бі-сі. Мюллер займався розслідуванням обставин втручання країни-агресора Росії у вибори в США в 2016 році.

"У доповіді не робиться висновку, що президент вчинив злочин, однак доповідь не виправдовує його", - постановив спецкомітет.

Видання Reuters цитує генпрокурора США Білла Барра, який в листі до Конгресу повідомив наступне: "Мюллер не виявив жодного громадянина США або представника штабу Трампа, який співпрацював би з Росією".

За даними Бі-Бі-Сі, Бар вже зробив висновок про відсутність складу злочину.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому Росія намагалася впливати на підсумки виборів - через Агентство інтернет-досліджень Євгенія Пригожина ("кухаря Путіна) і хакерські атаки. Трамп і співробітники його штабу не мали відношення ні до того, ні до іншого, встановив Мюллер.

Нагадаємо: у Трампа та Обами звернулися до українців з приводу майбутніх президентських виборів.

Американські друзі закликали українців обов'язково прийти на вибори президента України, які відбудуться 31 березня. Посол Сполучених Штатів Америки Марі Йованович заявила, що демократія буде працювати тільки за участю громадян.

Про це стало відомо завдяки зверненню дипломата на сторінці посольства США в соцмережі Facebook.

"Ви знаєте де будете через тиждень? Якщо ви ще не плануєте голосувати на виборах, я закликаю вас зробити це. Демократія працює тільки за умови активної участі громадян. І вибори – це те, як ми визначаємо, хто буде нашими лідерами, і ми говоримо їм, що очікуємо від їх дій", – заявила Йованович.

Нагадаємо, можливий переможець президентських виборів вказав на прем'єр-міністра: ви всі його знаєте.

Як повідомляв Знай.uа, під адміністрацію Порошенка притягли "Гладковського" з відрубаними руками: фото.

Знай.uа писав, у Росії розповіли, коли Путін зважиться на повномасштабне вторгнення: тільки одне його зупиняє.