Російський співак Олексій Лебединський заявив, що надії росіян на те, що ситуація в країні зміниться після відходу від влади Володимира Путіна, марні.

Про це співак, який більш відомий за псевдонімом "Професор Лебединський" розповів у інтерв'ю виданню "Обозреватель".

"Думаю, що росіяни вже розмірковують: "Пішов би, і це вже щастя. Навіть не потрібно повертати ці вкрадені сотні мільярдів доларів". Вони хочуть, щоб він просто пішов і, щоб країна могла якось розвиватися далі. Але потрібно розуміти, що поряд із ним є такі ж бандити, як і він, і може прийти тварюка ще страшніша, ніж Путін", – пояснив виконавець.

Олексій Лебединський
Олексій Лебединський

За словами Лебединського, Путін все ще небезпечний, адже невідомо, що у нього в голові.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Тут ми говоримо про людину, у якої вже давно поїхав дах від влади та безкарності, і від якої, великою мірою, залежить увесь світ. Хто знає, що у нього в голові?" – сказав музикант.

Олексій Лебединський
Олексій Лебединський

Російський музикант Олексій Лебединський здобув популярність завдяки своїм пісням "Я вб'ю тебе, човняр" і "Там вдалині, біля метро". Нині співак живе в Сполучених Штатах, куди емігрував у 2014 році, а також періодично приїжджає в Україну. Він каже, що повертатися в на Батьківщину не хоче.

"Ось в Росію мені не хочеться повертатися, хоч це моя Батьківщина. І це дивно, звичайно. В Пітер хотів би, поспілкуватися з друзями кращих часів мого життя, а в Москву не хочу взагалі, хоча там теж багато близьких друзів залишилося. Нехай приїжджають спілкуватися до мене в Київ або Маямі", - заявив Лебединський.

Раніше Лебединський підтримав Україну під час російської збройної агресії проти України. Співак вважає, що російська агресія проти України та дії окремих росіян, направлені на підтримку цієї агресії ведуть Росію до розвалу і війни.

Нагадаємо, що в Росії розповіли, коли Путін зважиться на повномасштабне вторгнення: лише одне його зупиняє.

Як повідомляв "Знай.ua", "Боже, до чого докотилися": мережу підірвав новий "перл" путінських пропагандистів.

Також "Знай.ua" писав, "Зобов'язані молити про пробачення": відомий співак закликав Росію "поклонитися Україні в ноги".