Команда кандидата у президенти та шоумена Володимира Зеленського пропонує провести дебати перед другим туром виборів у прямому ефірі.

Про це на брифінгу заявив голова штабу Зеленського Іван Баканов.

У штабі Зеленського розглядають варіант дебатів у вигляді телемосту. За словами Баканова, це може відбутися за умови, якщо чинний президент України Петро Порошенко прийде у студію на "Суспільному", а Володимир Зеленський — на НСК "Олімпійський".

"Ми йдемо на зустріч. І, якщо дійсно всі хочуть з нами вести дебати, щоб ні у кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Порошенко буде в студії на "Суспільному", а ми будемо на НСК "Олімпійському", будь ласка, можна поєднати картинки та вести дебати між собою в прямому ефірі", - сказав Баканов.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначається, що в той день о 20:00 на базі Національного громадського телебачення все буде готово до проведення дебатів. Якщо Порошенко чи Зеленський не прийдуть, на екрані буде рядок, що біжить з текстом "Вибачте, кандидати на пост президента, ПІБ, не з'явилися для участі в дебатах".

напередодні дебатів на "Олімпійському"
напередодні дебатів на "Олімпійському"

У той же момент, глава фракції БПП у Верховній раді Артур Герасимов заявив, що дебати Зеленського і Порошенко на НСК "Олімпійський" можуть пройти тільки 14 квітня. Адміністрація НСК "Олімпійський" заявила, що до них вже надійшли запити від офіційних представників кандидатів у президенти щодо проведення дебатів.

Центральна виборча комісія напередодні підтвердила, що офіційні дебати, передбачені законом про вибори президента, мають відбутися 19 квітня в телестудії.

Нагадаємо, Зеленський відмовився повторно здати аналізи для VADA: пояснення від слуги народу.

Як повідомляв "Знай.uа", українці різко звернулися до Порошенка: "Коли ти підеш, барига?".

Також "Знай.uа" писав, у президента сказали, коли і куди він приїде на дебати: "щасливе" число Порошенка.