Українці активно обговорюють у мережі перепалку кандидата у президенти Володимира Зеленського та чинного президента і його опонента Петра Порошенка, яка відбулася в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Користувач соціальної мережі Facebook Ліза Богуцька пояснила, чому підтримує Зеленського та вважає, що він розмовляв з гарантом правильно.

"За 28 років ми привчені владою, що вона непорушна, недосяжна і безкарна. "Ми люди маленькі, підневільні"- стало символом нашого життя. Сперечатися з владою "не можна і неправильно". Президент - це майже "Бог". Перед ним опускаються очі і замовкає рот. Нами тільки може бути вимовлене "Слухаюсь і повинуюсь". Будь-яка незгода з гарантом повинно каратися жорстоко..... Це приблизна парадигма, яку трепетно вибудовували все по цеглинці, а Петро Олексійович цієї церкви одягнув купол і почепив на неї хрест" - йдеться у повідомленні.

Володимир Зеленський і Петро Порошенко
Володимир Зеленський і Петро Порошенко

Жінка пише, що проголосує на виборах президента за Володимира Зеленського, тому що він говорить про ті речі, які хвилюють українців, але про це бояться говорити інші.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я кілька раз прослухала "діалог" Зеленського з Порошенком. Вова веде в рахунку давно з сильним перевагою. Порошенко лише намагається довести, що він перший. Нехай з кінця, але перший. Намагається нав'язати свою гру: "Я вас буду чекати". Навіщо? Чекати можна тоді, коли є договір, що хтось когось буде чекати. Якщо призначено час, то треба просто вчасно прийти. А якщо не призначено, значить, домовляйтеся про час", - продовжує Богуцька.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Вона підкреслює, що тиснути на Зеленського почав Порошенко. Володимир пояснив йому, що на момент зйомки шоу перебував у Парижі, де у нього призначена зустріч з президентом Франції. Порошенко у свою чергу сказав, що у нього також відбудеться зустріч з Еммануелем Макроном, однак він полетить на неї у день зустрічі (12 квітня).

"Володимир, може, і не коректно, але наполегливо спробував перебити "недоторканного", що не має бортом No 1, а летить звичайним рейсовим літаком. Причому почав Володимир свою паралельну промову так: "Пан Порошенко. Вас ніхто не перебивав 5 років. Тепер послухайте мене!". У чому Володимир не прав? У тому, що єдиний, хто реально намагався перебити Порошенко, Михайло Саакашвілі був викинутий за це з країни? Хто ще намагався перебити малину гаранта так відверто, збираючи багатотисячні мітинги за імпічмент? Не було інших охочих?", - резюмувала Ліза Богуцька.

Мой предыдущий пост посвящен Порошенко о его вчерашнем демарше на канале 1+1. Благодарю всех читателей, кто анализирует,...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Vrijdag 12 april 2019

Нагадаємо, фото Зеленського з дружиною викликало ажіотаж у мережі: Бог пробачить.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також "Знай.ua" писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.