У п'ятницю, 12 квітня, відбулася зустріч президента Франції Еммануеля Макрона та кандидата у президенти України Володимира Зеленського. Шоумен заявив, що зустріч пройшла конструктивно.

Таку думку він висловив в коментарі ТСН.

"Дуже класна, тепла атмосфера. Зустріч була конструктивною. Я побачив перед собою дійсно лідера об'єднаної Європи. Мені сподобалося", - розповів Зеленський.

Зустріч з президентом Франції пройшла в його резиденції в Єлисейському палаці. Відомо, що Зеленський залишив резиденцію Макрона через годину після прибуття.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Ми обговорювали найважливіші питання для українського суспільства, для України. Говорили про головне: про припинення війни на Донбасі", - підкреслив лідер президентських перегонів.

Разом із Зеленським у зустрічі взяли участь екс-міністр фінансів України Олександр Данилюк, колишній член НАЗКа Руслан Рябошапка і керівник виборчого штабу Зеленського Іван Баканов.

У прес-службі Єлисейського палацу заявили, що ніяких офіційних коментарів з приводу зустрічі Зеленського та Макрона не буде. Але в неофіційній розмові сказали, що це була ініціатива українських політиків — прохання про зустріч, тому вирішили прийняти пропозицію, враховуючи важливість України для Європи.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто зазначити, що французькі ЗМІ назвали шоумена та керівника студії "Квартал 95" "українським Макроном". Зеленського також яскраво зустріли на Єлисейських полях натовпи людей з українськими прапорами.

Нагадаємо, Курт Волкер заявив, що США не підтримали жодного з кандидатів у президенти України, але будуть співпрацювати з тим, кого обере український народ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ліза Богуцька пояснила, чому підтримує Зеленського та вважає, що він розмовляв з гарантом під час шоу "Право на владу" правильно.

Також "Знай.ua" писав, Меркель відповіла, чому не покликала Зеленського до Берліна.