Чинний президент України Петро Порошенко влаштував дебати з самим собою у неділю, 14 квітня. Під час свого виступу він заспівав своєму опоненту на президентських виборах Володимиру Зеленському пісню.

Відповідне відео поширило видання Hromadske.UA.

Глава держави зімпровізував разом з музикантами на сцені, що супроводжували його виступ, заспівав українську народну пісню "Ти ж мене підманула", присвятивши її Зеленському, замінивши контекстуально деякі слова.

"Я прийшов — тебе нема", - заспівав Порошенко.

Після цього Порошенко запросив всіх присутніх під "Олімпійським" зайти на стадіон і зробити спільне фото. Окрім того, Порошенко запросив Зеленського на дебати завтра, 15 квітня, на ICTV.

Зеленського на дебатах не було. У конференц-холі "Олімпійського" Порошенко зайняв своє місце за трибуною. Модератором дебатів виступає журналіст Андрій Куликов. На сцені прихильники Порошенко, скандували "Вова, виходь!". Зазначимо, що чинний президент прибув до "Олімпійський" зі своєю родиною.

На своєрідних дебатах Петро Порошенко також розповів, як він буде діяти у разі перемоги опонента, кандидата у президенти Володимира Зеленського. Так, Порошенко заявив, що він прийме перемогу Зеленського, адже це вибір українців.

"Якщо він (Зеленський, - ред.) буде обраний — я буду це цінувати, бо це український вибір, вибір українського народу. Ми є демократична держава", - сказав він із трибуни на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, Зеленський несподівано виклав всі карти: "Я хочу, аби ми один одного зрозуміли, і ви зрозуміли хто я такий".

Як повідомляв "Знай.uа", кінець Порошенка: Україну заполонили красномовні білборди, відео.

Також портал Знай.uа" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.