Чинний президент України Петро Порошенко провів одноосібні дебати у неділю, 14 квітня. Його опонент Володимир Зеленський на них не з'явився, адже він зазначив, що дебати повинні відбутися 19 квітня. У мережі з'явилися перші кадри реальної кількості людей, які прийшли на зустріч з Петром Порошенком.

За даними прес-секретаря глави держави Святослава Цеголко на НСК "Олімпійський" прийшло 20 тисяч людей.

"Справжній вибух позитиву на стадіоні" Олімпійський ". Атмосфера була неймовірна: сім'ї з дітьми, сльози на очах, вишиванки і неймовірна віра в очах. Найбільше вразив гімн, який прямо на стадіоні співали 20 тисяч осіб (шкода, що поліція зменшує кількість присутніх сьогодні). Насправді українців, які вимагають дебатів від кандидата Зеленського, набагато більше", - заявив Цеголко на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Справжній вибух позитиву на стадіоні "Олімпійський". Атмосфера була неймовірна: родини з дітьми, сльози на очах,...

Geplaatst door Svyatoslav Tsegolko op Zondag 14 april 2019

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Однак на фото можна побачити, що стадіон майже порожній. Зазначимо, що в СБУ, запевняють, що дебати Порошенка охороняли 15 тисяч правоохоронців.

Поліція спільно з Національною гвардією забезпечили публічну безпеку під час проведення мирного зібрання громадян, на якому були присутні до 5 тисяч людей. Поліцейські забезпечили безпеку дорожнього руху, адже багато громадян рухалися і по проїжджій частині дороги, – повідомив заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич.

Нагадаємо, що Порошенко звільнив губернатора Одещини Степанова: перепалка гаранта із наступником Саакашвілі потрапила в прямий ефір.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Порошенко послав дурнів богу молиться": Геращенко розповів про скандал з повістками Зеленському.

Також "Знай.uа" писав, що українці винесли вердикт Порошенку: "Це не урок, а виключення зі школи за погану поведінку".