Чинний президент України Петро Порошенко звинуватив виборців опонента на президентських перегонах Володимира Зеленського у тому, що вони хочуть "повернутися в Радянський Союз".

Про це гарант повідомив в ефірі телеканалу "Україні", де він виступив невдовзі після закінчення його одиночних дебатів на НСК "Олімпійському" у неділю, 14 квітня.

"Чому це так важливо? (Провести дебати - Ред.) Необхідно, щоб прозвучали програми кандидатів. Люди просто не розуміють. Частина виборців Володимира Зеленського хочуть повернутися в Російську Федерацію, в Російську імперію, в Радянський Союз. Мені з ними не по дорозі ідеологічно. Але я поважаю їх вибір. Частина з них сподіваються, що за мовчазної згоди підуть в ЄС і НАТО, і це означає обман виборців ", - пояснив він.

Частина виборців Володимира Зеленського прагнуть повернення в СРСР. Мені з ними ідеологічно не по дорозі. Але я поважаю їх вибір. Частина - сподіваються, що за мовчазною згодою підуть до ЄС та НАТО. Це означає обман виборців. Пане Владимир Зеленский, скажіть, будь ласка, ваше бачення: який зовнішньополітичний напрямок розвитку держави, яка внутрішня політика буде проводитися, яка економічна. І зафіксуйте свою позицію. А намагатися пересидіти - це нечесно по відношенню до виборців. Про це говорив на Телеканал Україна.

Geplaatst door Петро Порошенко op Zondag 14 april 2019

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Окрім того, Петро Порошенко наголосив на важливості проведення зустрічі із Зеленським, оскільки він упевнений, що українці повинні почути програми обох кандидатів, щоб не будувати собі ілюзій.

Також Порошенко пояснив, чому не може бути присутнім на дебатах на НСК "Олімпійський" 19 квітня (саме про цю дату говорить Володимир Зеленський як про дату дебатів). За словами гаранта, 19 квітня — це день, коли обидва кандидати у президенти зобов'язані з'явитися на дебати у студії "Суспільного".

"Будь-які інші дати я готовий розглядати та погоджуватися. У тому числі й на стадіоні, якщо будуть (команда Зеленського - ред.) наполягати, але я не розумію, чого вони сьогодні не прийшли", - додав Порошенко.

Нагадаємо, Зеленський несподівано виклав всі карти: "Я хочу, аби ми один одного зрозуміли, і ви зрозуміли хто я такий".

Як повідомляв "Знай.uа", кінець Порошенка: Україну заполонили красномовні білборди, відео.

Також портал Знай.uа" писав, що "Нас помпезними зборами не купиш": українці розповіли про "провінційну виставу" Порошенко біля НСК.