Лідер президентської гонки Володимир Зеленський назвав свою головну відмінність від попередніх президентів України.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на каналі "1+1".

За словами Зеленського головне, що його відрізняє від "попередників" є те, що він хоче насправді змінити країни у бути гідним президентом, якому буде не соромно вийти на вулицю.

Володимир Зеленський

"Я через 5 років нікуди не втечу. Я хочу бути президентом гідної країни. Я не хочу що б мене на вулиці наздогнали і сказали - "Ти такий же, як і порох", - відзначив Зеленський.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того він відзначив, що говорячи про певну негативну статистику варто звернути увагу на масовий виїзд українців за кордон.

"Просто 9 млн українців поїхали. Ми не втримали найцінніше - людей. І все що у нас є нікому не потрібно, якщо населення продовжить їхати за кордон", - додав Зеленський.

Більше того він підтвердив, що першим кроком на посаді президента стане подання законопроекту до парламенту про імпічмент.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Пропоную один з перших законів "Закон про імпічмент". Не можна у нашій країні давати можливість думати, що ти повинен робити далі, через 5 років", - додав Зеленський.

Варто нагадати, що на початку програми "Право на владу" Володимир Зеленський представив свою команду. Після цього його експерти кожен у своїй царині, розповів про ті зміни, які заплановано зробити. Коли мова зайшла за ПриватБанк, Володимир Зеленський, якого опоненти називали "маріонеткою Коломойського", висловив свою чітку позицію.

Нагадаємо, журналіст Дмитро Гордон в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1 заявив про те, що сцену для дебатів на "Олімпійському" можуть підірвати.

Як повідомляв "Знай.ua", полковник запасу Іван Апаршин, який став радником Володимира Зеленського, заявив, що рішення у сфері безпеки оборони будуть відповідальними та детально продуманими, українське військо буде професійним та добровільним. Державні оборонні замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть повністю прозорі.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Повірити, що Порошенко не знав про корупційні схеми - це натягнути сову на глобус: Денис Бігус