Невістка поки чинного президента України Петра Порошенка Юлія "підтримала" Олену Зеленську після скандалу зі звинуваченнями в тому, що вона нібито підтримувала російських окупантів на Донбасі.

Про це дружина Олексія Порошенка написала в Facebook.

При цьому дружина старшого сина Петра Порошенка дорікнула Олені Зеленській у тому, що телеканал "1+1" і "Кварталу 95" нібито виливали тони брехні на президентську сім'ю.

Публікуємо повний текст звернення Юлії Порошенко.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Хочу висловити слова підтримки Олені Зеленської. Мені дуже добре зрозумілі Ваші почуття і емоції. Такі ж, які я відчувала, коли виливалися тонни відвертої брехні та необ'єктивного злого гумору в тому числі з екранів 1+1 і зі сцени "95 кварталу" на адресу моєї родини. Сподіваюся, ви не маєте відношення до цього, але зараз вам буде легше зрозуміти мене, і що я відчувала останні 5 років. На жаль, на відміну від вас, за всі п'ять років мені не довелося почути хоч раз вибачення і "публічні спростування" ні від Плюсів, ні від Кварталу", - написала вона.

Варто нагадати, що після повідомлень про те, що дружина Володимира Зеленського потрапила в базу "Миротворець" через її пости на сторінці в соціальній мережі Facebook, українці підняли неймовірний шум.

У пості Олена нібито закликає надсилати дані про пересування українських військових. На таку інформацію відреагувала Олена. А не так давно свою думку опублікував і сам Володимир Зеленський.

Нагадаємо, дружина кандидата у президенти України Володимира Зеленського написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Олена Зеленська зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним, оскільки саме сьогодні поширили скріни 2014 року з її сторінки.

Як повідомляв "Знай.ua", актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов перед дебатами кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" розповів про свої очікування від наймасштабнішої політичної дискусії України.

Також "Знай.ua" писав, що ніч перед виборами з суботи на неділю видалась безсонною для багатьох, зокрема, для працівників суду. Адже Шостий апеляційний адміністративний суд з 21 години почав розгляд позову адвоката Андрія Хилько. Позов стосується "визнання порушень у підкупі виборців та скасування рішення ЦВК №153 від 30.01.2019 про реєстрацію кандидата Зеленського". Щойно прийнято рішення суду.

Розвернути Україну в бік Росії неможливо - Гладких про вибори і масовий психоз