Дружину кандидата в президенти України Володимира Зеленського Олену, яку 20 квітня внесли в розділ "Чистилище" сайту "Миротворець", вже видалили звідти.

Так, на сайті пошук за запитом "Олена Зеленська" видає дві опції з по батькові Олександрівна і Леонідівна. Зеленська Олена Володимирівна в базі даних більше не значиться.

Нагадаємо, учитель історії з т\з «Слуга народу», якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни. Але чи може насправді актор-сатирик стати головнокомандуючим? Свої політичні амбіції шоумен, який колись вчився на юриста, але став відомим гумористом, приховує. У передвиборній гонці він обійшов чинного президента Петра Порошенка, зайнявши другу позицію після Юлії Тимошенко. Чи порадує українців затребуваний гуморист на посаді глави держави?

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський, який радує населення нестандартними жартами, вирішив насправді стати «Слугою народу». Сьогодні він бере участь у багатьох телепроектах. Починав у дитинстві з жартів і цікавих історій. Згодом його захоплення стало професією.

Електронні декларації Володимира відсутні, оскільки він не перебуває на держслужбі. І свої активи не зобов'язаний декларувати. Згідно з даними журналу «Форбс», в 2013 році він зайняв третю позицію (після Володимира Кличка і Святослава Вакарчука) у рейтингу найбільш забезпечених артистів у вітчизняному шоу-бізнесі і спорті. В житті Володимир, незважаючи на славу і гроші, не «включає зірку».

Як раніше повідомляв Знай.uа, Команда Зеленського терміново звернулася до українців важливо знати кожному

Також Знай.uа писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінове заяву.