Екс-президент України Леонід Кучма долучився до волевиявлення у другому турі - у неділю, 21 квітня, він разом із мільйонами українців віддав свій голос за одного з кандидатів.

Леонід Кучма

Відповідну публікацію про те, як голосував Кучма, оприлюднила Дарка Оліфер на своїй сторінці у Facebook.

Леонід Кучма разом з дружиною проголосували у другому турі президентських виборів. Переможцю перегонів Леонід Данилович побажав, насамперед, бути чесним щодо наданих людям обіцянок та дав майбутньому переможцю президентських перегонів кілька порад.

"Згадуючи попередні роки і те, що дістанеться з завтрашнього дня, після інавгурації, новому президенту, то мені його трошки навіть жаль. Добре розумієте: війна, якій не видно кінця, розділена Україна, економіка на грані дефолту, - не буду перераховувати все, які проблеми ще існують, бо під час виборчої кампанії вони були всім добре відомі. Менше обіцяти і більше робити. Бо ми з вами бачили сьогодні - те, що обіцяли колись під час виборчої кампанії і з чим через 5 років прийшли, який результат отримали. Тому це головне - бути чесним і порядним перед своїм народом. І дійсно, не дай Господь Бог, щоб він з цього шлях зійшов у тому, що він обіцяв під час виборчої кампанії. Бути чесним і порядним перед людьми - це буде головним для того, щоб за ним пішли люди. Бо якщо буде довіра до нього, то і справи будуть вирішувати не так, як вони вирішувалися до сьогоднішнього дня", - підкреслив Леонід Кучма.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Леонід Кучма разом з дружиною проголосували у другому турі президентських виборів. Переможцю перегонів Леонід Данилович...

Geplaatst door Darka Olifer op Zondag 21 april 2019

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній із дільниць столиці України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, спостерігачі від громадської організації "Громадська варта" розповіли про ситуацію на виборчих дільницях станом на 13.00 годину.

Також Знай.ua писав про те, що чинний президент України Петро Порошенко проголосував у другому турі виборів.