Українці обрали нового президента. З величезним відривом від свого опонента переміг Володимир Зеленський. У Росії переконані, що новий президент України щодо Росії "буде дотримуватися риторики, яку він використовував в ході передвиборної кампанії".

Про це на особистій сторінці у Facebook заявив прем'єр-міністр країни-агресора Дмитро Медведєв.

"Вибори в Україні відбулися. Результат показав явний запит на нові підходи при вирішенні проблем України. Очевидно, що перед новим президентом буде стояти завдання консолідації країни з урахуванням сформованих за останні роки реалій. У мене немає сумнівів: новий керівник держави щодо Росії буде дотримуватися риторики, яку він використовував в ході передвиборної кампанії. Повторювати відомі ідеологічні формули, орієнтовані на різні групи населення. Не маю жодних ілюзій з цього приводу ", - заявив прем'єр-міністр Росії.

Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв

Медвєдев підкреслив, що має шанси на поліпшення взаємодії України з Росією. Він озвучив, що для цього потрібно, на його думку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Що потрібно для цього? Чесність. І ще потрібен прагматичний і відповідальний підхід. Підхід, що враховує всі сформовані на Україні політичні реалії. Включаючи насамперед ситуацію на сході країни. Тому головне, що слід побажати новому українському керівництву — розсудливість. І звичайно, розуміння глибинної цінності відносин народів наших країн, які повинні бути вище політичної кон'юнктури. Тільки на такій основі можна відроджувати вбите економічно е взаємодія. А значить — вирішувати важкі соціальні проблеми, які настільки гостро стоять сьогодні для мільйонів українців ", - резюмував прем'єр країни-агресора.

Варто зазначити, що штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України. Так, за даними екзитполів, шоумен, актор і політик йде вперед у президентських рейтингах з 73.2%. В штабі повним ходом відзначають ці великі цифри в рейтингах. Володимир Зеленський уже встиг зробити декілька важливих заяв на прес-конференції.

Нагадаємо, Зеленський висловився про відносини з Росією: що зміниться в Україні за найближчі 5 років.

Як повідомляв Знай.ua, що лідер партії "Громадянська позиція" і колишній кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що більшість українців проголосувала проти чинної влади.

Також Знай.ua писав, у Зеленського розказали про екс-регіоналів в команді.