Посольство України в Празі вимагає вибачень від чеського видання Český rozhlas через публікацію скандального матеріалу про новообраного президента України Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Назва чергової "чорнухи" про слугу народу - "Єврей на чолі українських фашистів" авторства оглядача Яна Фінгерланда - говорить сама за себе.

Про це йдеться в повідомленні посольства на сторінці у Twitter, повідомляє Politeka.

"Шановний Český rozhlas Plus, ви вважаєте, що з такою статтею все гаразд? Це огидно, і ми очікуємо вибачень", - заявили дипломати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, мати Володимира Зеленського - єврейка, а батько - українець. Народжений у Кривому Розі в сім’ї науковців, новоообраний президент не згадував про свою єврейську приналежність в інтерв’ю.

Нагадаємо, 21 квітня українці проголосували за нового лідера країни - ним став шоумен Володимир Зеленський, який із шаленим відривом випередив свого опонента Петра Порошенка.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков розповів про численні маніпуляції з боку чинного президента Порошенка у процесі виборів на своїй сторінці в Facebook, пише Рoliteka.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

"Незважаючи на поразку, гарант “продовжує набирати в черпачок коричневої рідини і виливати її за комір Володимиру Олександровичу". Це унікальний випадок, коли при владі винні не "папередніки", а "наступніки", які ще навіть не приступили до виконання своїх обов’язків”, – підкреслив Дмитро Разумков.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в українському суспільстві наростає напруга між прихильниками Зеленського та шанувальниками Порошенка.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

На цей рахунок висловився українець Олександр Харченко на свій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Харченко стверджує, що чим більше прихильники Порошенко видають реальність за непорозуміння, тим більше вони заглиблюються в свою власну проблему.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.