20 травня відбудеться інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського - її розділять на три етапи. Про це "Стране" повідомляють джерела.

Перший етап інавгурації - присяга та затвердження у Верховній Раді.

Після цього, на другому етапі почнеться низка дипломатичних зустрічей з міжнародними і титулованими гостями в Маріїнському палаці.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

І вже на третьому етапі президент Зеленський прямо з Маріїнського парку переміститься до себе на робоче місце на Банкову.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Джерело зазначило, що традиційної вечірки для політичного бомонду не буде.

Радник Зеленського Дмитро Разумков підтвердив цю інформацію:

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Зеленський відправиться в робочий кабінет. І відразу після офіційного торжества і протокольних зустрічей приступить до обов'язків. У країні війна, йому не до банкету".

За його словами, новообраний президент не збирається переїжджати в офіс в найближчі дні.

Джерело розповіло, що від вечірки відмовилися через стислі терміни, залишені на підготовку, а також невизначеність в списку осіб, яких потрібно запросити на захід подібного статусу.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Одного не запросиш - образиться. Другого покличеш - почнуть пліткувати. Третій не з'явиться демонстративно. Четвертий банально не долетить (не доїде, бо робочий день)". відзначило джерело

Інше джерело говорить, що однією з можливих фішок стане те, що Зеленський з інавгурації відправиться на роботу пішки.

Як повідомляв раніше Знай.uа, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Також Знай.uа писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу" на екранах стає президентом країни.