Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі дав політичні поради новообраному президенту України Володимиру Зеленському. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Наш".

За словами Саакашвілі, Україна - це "тіньовий" держава, де всі рішення приймаються "за лаштунками". При цьому він підкреслив, що Порошенко сподівається взяти реванш у Зеленського за поразку на виборах через кілька місяців.

"Зеленському кажуть: "Ласкаво просимо в клуб, заходь до нас в куліси, ми тут все вирішимо". Те, що робив Порошенко, - це нашпиговував скрізь своїх людей. Наприклад, зняли головк Конституційного суду за допомогою притягнутого за вуха приводу для того, щоб провести лояльну до Порошенка людину - все це розраховано на реванш через кілька місяців", - зазначив опальний політик.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Саакашвілі підкреслив, що якщо Зеленського "затащать за лаштунки", то його буде чекати доля "гірше за Ющенка". Крім того, новообраний президент може забути про двосторонні переговорах з Росією, тому що Москва "недоговороспособна".

"Будь-які загравання і тільки двосторонні переговори з Москвою нічого не дадуть, тому що Москва теж недоговороспособна", - вважає Саакашвілі.

Нагадаємо, "Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Нагадаємо, Саакашвілі став на захист Зеленського, звернувшись до Путіна.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ""Улюблена жінка Саакашвілі" разбилась в ДТП.

Також Знай.uа" писав про те, що Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна.