Президент Володимир Зеленський після церемонії інавгурації заявив про розпуск Верховної Ради та анонсував дострокові парламентські вибори у липні цього року.

Володимир Зеленський

Соціологи групи "Рейтинг" поділилися результатами перших опитувань щодо вподобань українців на користь тієї чи іншої політичної сили, передає Hromadske.UA.

За словами соціологів, найбільшу підтримку на виборах до Ради має партія Зеленського "Слуга народу".

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто нагадати, що у вівторок, 21 травня, Адміністрація президента буквально перетворилася на місце паломництва журналістів і депутатів - Володимир Зеленський зібрав лідерів фракцій на нараду, аби обговорити подальш долю парламенту та дострокові вибори.

Адміністрація Президента

Про це повідоляють ЗМІ з місця події.

До преси від Володимира Зеленського вийшов юрист Андрій Богдан. Він повідомив, що дострокові вибори приведуть до влади багато нових облич, які необхідні сьогодні Україні.

Андрій Богдан

Указ може вийти у найближчі два дні. Найбільш ймовірна дата виборів – 21 липня. Представник президента не виключає зниження прохідного бар'єру до 3%.

Нагадаємо, найбільш готовим до дострокових виборів виявився скандальний радикал Олег Ляшко: "Ми йдемо на дострокові вибори!", - заявив він журналістам.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політолог Юрій Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією.

Також "Знай.uа" писав про те, що у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.