Відомий в Україні олігарх Ігор Коломойський розповів в інтерв'ю відео-проекту УП "Чітко інтерв'ю" цікаві деталі. Як сказав сам олігарх, він консультує новий всеукраїнський політичний проект, який створюється для походу на вибори до парламенту.

Він зазначив, що прибувши в Україну зустрінеться з лідером партії "Відродження" Віталієм Хамутинніком і бізнесменом Павлом Фуксом.

"У нас є спільні питання. Є комерційні питання, є політичні. Чули, оголосили про те, що новий політичний проект створюється?", - запитує Коломойський.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

За його словами, це буде "всеукраїнський проект", в який ввійдуть партія "Відродження", частина "Волі народу", партія мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй ділам".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це буде всеукраїнський проект. Партія, в якій будуть представлені велика кількість мерів… Ви ж розумієте, що після президентських виборів має відбутися перезавантаження тих проектів, які були неуспішні? "Відродження" було на президентських виборах, набрало благородно до 1%", - запевнив Коломойський.

Олігарх каже, що проект вимагає перезавантаження, бо у тому вигляді, як є, себе вичерпав. Він завжди говорив, що є симпатиком "Відродження". На запитання про роль олігарха в цьому проекті, Коломойський відповів, що "консультативна, звичайно".

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Фукс, як повідомив Коломойський, найближчий друг Кернеса, тому він в цьому проекті.

"Фукс сам особисто на вибори не йде. Але він зацікавлений, тому що там Харків повинен бути представлений досить представницький. І в "Відродження" багато мажоритарників по Харкову. І по Одесі точно так же. Є велика кількість по всій Україні", - сказав він.

Нагадаємо, Коломойський назвав головну причину повернення в Україну: і це не той, про кого ви подумали.

Як повідомляв Знай. ua, Коломойський шантажем домагається від Зеленського призначення люстрированного Богдана главою АП.

Знай. ua писав, що Зеленський встав поперек горла олігархам, слуга народу в небезпеці.