Глава Католицької церкви Папа Франциск I побажав новому президенту України Володимиру Зеленському успіхів у відновленні миру і економічного зростання в країні. Своє побажання він передав через Апостольського нунція (посла Ватикану) в Україні, архиєпископа Клаудіо Ґуджеротті, повідомляє видання Romfea.

Наголошується, що Понтифік зустрівся з архиєпископом Клаудіо Ґуджеротті у Ватикані. Під час зустрічі обговорювалася поточна церковно-політична ситуація в Україні.

Наголошується, що Папа Франциск проявив великий інтерес і попросив архієпископа Ґуджеротті передати побажання новому президентові України Володимиру Зеленському про відновлення миру і економічного зростання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Що стосується церковної ситуації в Україні, Папа обмежився жалем про заморожування діалогу між московськими і константинопольськими патріархами.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського будуть водити дітей.

Також Знай. ua писав, що Зеленський обрав спікером Юлію Мендель.