5 червня перша леді України Олена Зеленська зустрілася з нашими військовими, які проходять лікування в Брюсселі. Про це повідомляє прес-служба українського президента.

Майор Дмитро Кудря, молодший сержант Євген Пасічник та старший солдат Антон Матвейчук проходять реабілітацію у Військовому госпіталі ім. королеви Астрід після отриманих на Донбасі травм.

Зеленська передала воїнам листівки, підписані разом з президентом. Також вона поцікавилася самопочуттям хлопців і ходом реабілітації.

"У вас позитивний настрій. Мені здається, що це найголовніше для одужання. Володимир передає вам привіт. Він не зміг сьогодні приїхати. Вчора ми підписували листівки – написали від душі. Ми всі цінуємо вас і чекаємо", – заявила перша леді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дружина Володимира Зеленського обійшла приміщення госпіталю і відзначила важливість покращення рівня реабілітації військових в Україні до стандартів іноземних установ.

Варто уточнити, що реабілітацію та перебування силовиків у Брюсселі фінансує бельгійська сторона. При цьому місцеві медики отримують досвід роботи з вогнепальними пораненнями.

Нагадаємо, що у День захисту дітей на сторінці Олени Зеленської з'явилися зворушливі фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська підкорила Брюссель розкішним костюмом і кедами.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська поділилася своїми враженнями від зустрічі з представниками ЄС і НАТО.