Представник президента у парламенті Руслан Стефанчук повідомив, що на наступному тижні Зеленський знову внесе в Раду постанови про звільнення. Про це йдеться у повідомленні

У зоні ризику опинились:
- міністр закордонних справ Павло Клімкін,
- міністр оборони Степан Полторак,
- голова СБУ Василь Грицак,
- і плюс - генеральний прокурор Юрій Луценко.

Інформацію оприлюднив представник президента у парламенті Руслан Стефанчук. Це означає, що можна сприймати як факт. І це відмінний хід. Якщо Рада вирішила влаштовувати з відставками цирк - треба бути готовими до того, щоб грати в нього роль клоунів до кінця.

Варто нагадати, що в адміністрації президента вирішили не робити подання на відставку Луценка, бо, мовляв, немає сенсу. Варто було подавати. Вже хоча б для того, щоб цим дати публічну оцінку його роботи.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зараз Клімкін, Полторак, Грицак і Луценко ще залишаються у своїх кріслах. А все, що потрібно Зеленському за підсумками сьогоднішнього засідання Ради - взяти смартфон і записати відеозвернення до українського народу. Після цього зростання +4,4% у рейтингу "Слуги народу" за останні півтора тижні здасться Порошенко і Ко невеликим розігрівом.

Рада сьогодні стала основним агітатором за партію Зеленського - це факт. Нардепи увійшли в клінч з президентом. Наївно вважаючи, що при 4% підтримки вони отримають від народу якесь схвалення свого демаршу.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський звернувся до США з головним питанням.

Також Знай.ua писав, що Зеленський терміново підняв у небо літак заради порятунку дітей.