Уважні українці звернули увагу на одне з імен в списку партії Володимира Зеленського "Слуга народу", яка візьме участь у парламенських виборах 31 липня.

Верховна Рада
Верховна Рада

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє головний редактор РБК-Україна на своїй сторінці у Facebook.

"Завершуючи на сьогодні тему списку Слуги народу не міг обійти увагою Ігоря Кривошеєва, представника команди Зеленського в Ужгороді. Натурально тамада. І це не метафора. Професійний ведучий весіль, з великим портфоліо. Не в осуд, просто факт", – написав журналіст.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи з інформації на Facebook-сторінці Ігоря Кривошеєва, наразі він працює в компанії ComedyOrg event, яка займається організацією і проведенням весіль та урочистих заходів.

Крім того анкету молодого політика можна знайти на одному з сайтів, який допомагає організовувати весілля.

Ігор Кривошеєв

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у неділю, 9 червня, в Києві відбувся передвиборчий з'їзд політичної партії "Слуга народу" Володимира Зеленського. Під час з'їзду українцям представили частину списку партії на позачергові парламентські вибори.

Володимир Зеленський

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Окрім цього, на з'їзді партії "Слуга Народу" було названо кандидатури, які розглядаються для висування у мажоритарних округах.

Окрім цього, глава партії Дмитро Разумков заявив, що аналіз претендентів триватиме до 8 липня.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Ми проведемо постпраймеріз, які дадуть нам можливість вивчити всіх кандидатів. Якщо стосовно когось буде знайдений серйозний негатив, якщо хтось виявиться не достойним представляти партію "Слуга Народу" у Верховній Раді, ми його обов’язково приберемо. Закон дозволяє нам це зробити до 8 липня. Ми хочемо отримати якісний список", – сказав політик.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.