Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Але, в цей раз, він поділився з шанувальниками тим, що провів крайній концерт "Вар'ят" і тепер вони переходять в режим очікування, а сам він займеться своїми політичними планами.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула
Сергій Притула

"Вчора концертом у Новояворівську "Вар'яти» закінчили перше концертне півріччя і перевели гастролі в режим очікування. Крім щомісячної обкатки нових програм Picasso концерту не буде до вересня. Хлопці переходять у процес підготовки до зйомок 4-го циклу «ВШ» для Нового каналу, а я зміщую акценти на роботу «у полях» по партійній лінії. Зрештою, намагався це робити і під час туру: у Львові зустрівся з мажоритарниками від Голосу по місту та області, в Коломиї поспілкувався з нашими волонтерами, у Чернівцях дав велике інтерв'ю на місцевій ФМ-радіостанції. Однак, зараз, активні фази концертів та зйомок позаду і від роботи над парламентськими перспективами вже ніщо відволікати не буде. Сьогодні разом зі Славою будемо спілкуватися з тернополянами. До зустрічі ввечері на Театральній площі!" - поділився Притула.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Сергій вже поділився в сторіз фото з зустрічі з Вакарчуком.

Українці в коментарях до посту Притули не стримували себе в емоціях:
"Шкода, що з голосом. Стільки зробили для України, для бійців, а тепер ось у цю фальшиву партію вступили", "Щиро поважаю вас, Сергію, і боюся, що одного разу вам "вистрілить" думка, що вас просто використали для боротьби на чужому електоральному полі, ви прекрасно розумієте, на чиєму.", "Дуже люблю вар'яти, але. ..Ой і соромно буде через дії Вакарчука в Раді. Схаменіться, пане Сергію, поки не пізно."

Нагадаємо, Сергію Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука: "На ** й не потрібно".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити.