Президента України Володимира Зеленського не запросили на саміт G20, який відбудеться цього тижня в Осаку. Міністерство закордонних справ Японії спростувало інформацію про можливий візит президента Зеленського.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

[quote author=""]"Президента України немає у списку запрошених на саміт. Ні МЗС, ні відповідальні за підготовку саміту не мають інформації про приїзд президента

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін розповів про намір Зеленського відвідати саміт G20 в Японії. За словами міністра, український лідер планує провести ряд зустрічей, зокрема з президентом РФ Володимиром Путіним. Відповідно зустріч президента України з Путіним не відбудеться під час саміту G20 в Осаці.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Зазначимо, що в японському місті Осака з 28 по 29 червня відбудеться саміт Групи двадцяти (G20) на який з'їдуться лідери провідних економік світу. Саміт "двадцятки" буде вже 14-м в історії й першим, який організовують в Японії. Сам форум пройде на штучному острові Сакісіма в Осакській затоці. Як очікується, безпека під час саміту будуть забезпечувати близько 30 тисячі поліцейських.

Нагадаємо, у "Слугу народу" Зеленського затесався герой реаліті "Міняю жінку": "Такого цирку Україні не бачила".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зробив потужну заяву щодо Донбасу, Путін у ступорі: "Це трагедія".

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський обрав кандидата від Львівщини: хто поповнить лави "Слуги народу" в Раді.