Після того, як в Україні змінилася влада, студія "Квартал 95" обіцяла бути неупередженою і залишатися вірною собі в об'єктивній і чесній у висвітленні подій, які відбуваються в країні.

Так, з моменту обрання нового президента пройшов всього місяць, а в "Кварталі" вже поспішають виконати дані обіцянки. Вже в цю суботу, 29 червня, о 20:15 в ефірі каналу "1+1" стартує новий авторський проект Валерія Жидкова – "Де-мократія?". Це аналітична програма з елементами гумору, іронії і сатири.

Валерій Жидков

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У "Кварталі" вже з'явився перший чоловік, який буде критикувати нинішнього президента Володимира Зеленського. Валерій, автор і ведучий нового проекту, аналізуватиме те, що відбувається в країні, докопуючись до суті і причин тих чи інших подій.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В основу кожного з випусків програми братимуться актуальні події та проблеми поточного тижня. Валерій у своєму проекті дасть довгоочікувані відповіді на питання: у чому причина тих чи інших вчинків політичних сил, що керує політиками і чому виходить так, що у нас нічого не виходить.

Проект "Де-мократія?" підніме питання: чи є у нас взагалі демократія – влада народу, в чому вона полягає, і чи є якийсь зміст під цією гучною назвою.

Нагадаємо, Зеленський переїжджає в Український дім: дружки Кличка вставляють палиці в колеса, - що відповість слуга народу.

Як повідомляв Знай.uа схеми Порошенка показали українцям: 7 резонансних справ, відмили мільйони.

Знай.uа писав, ПАРЄ зняла санкції з Росії: чим насправді загрожує Україні рішення євродепутатів.