Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до українців із інструкцією, як не заплутатися під час парламентської гонки депутатів. І розповів власне бачення щодо голосування на дострокових виборах до Верховної Ради. Відеозвернення Зеленський виклав у Facebook.
Відеозвернення Зеленський записав за кермом електроавтомобіля Tesla. Примітно, що гарант їздить за правилами, зокрема, на відео під час руху вулицями міста видно, що він користується пасками безпеки.

У своєму зверненні він закликав українців бути уважними на виборах до Верховної Ради й не голосувати "за аферистів".

"Що стосується парламентських перегонів, то політична партія, до якої я дуже добре ставлюся, я думаю, всіх переможе і ми тоді зможемо зробити нормальний парламент і уряд професіоналів", - зазначив президент.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але зараз, за ​​словами президента, є багато аферистів і шахраїв, які відкривають різного роду товариства і підприємства з назвою партії, яку він не може назвати.

"Я не можу називати цю партію, тому, що це вже буде агітація. Я просто особисто звертаюся до людей, які будуть голосувати за мажоритарників: подивіться..., має бути саме зазначено (в бюлетені - ред.): "Політична партія", а потім назва партії", - наголосив Зеленський.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Geplaatst door Володимир Зеленський op Maandag 15 juli 2019

Нагадаємо, українці спитали Зеленського за кортеж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський терміново звернувся до українців після ДТП зі своїм кортежем: "Слава богу, що..."

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.